top of page
Zoeken
  • jaim189

When we were 15


Toen in februari de oorlog uitbrak in Oekraïne moesten ook regisseur Anna Buryachkova en producer Natalia Libet hun land ontvluchten. Ze hadden zojuist hun speelfilm When we were 15 gedraaid en waren op de helft van de montage. Met Karakter sound help ik deze makers, zodat de film in Nederland voltooid kan worden. Maar we hebben hulp nodig, daarom is er onder andere een crowdfundingactie gestart. Lees vooral verder!


In april ontmoette pitch coach Bonnie Williams (Speaking with impact) deze filmmakers op een filmfestival in Vilnius en bracht hen met mij contact. Toen ik de eerste beelden zag was ik meteen overtuigd: Deze film moet afgemaakt worden! Tijdens het eerste zoom gesprek was er ook meteen een professionele en artistieke klik. Ik haalde Reinier Seelen en Rinskje Raap van Rinkel Film erbij en zij pakten meteen aan met enthousiasme en goede ideeën.


Karakter sound, Aga-Aga studio's, Feverfilm en Rinkel film zorgen ervoor dat de postproductie in Nederland plaats kan vinden. Tijdens ‘Ukraine in focus’ op het filmfestival in Cannes werd ook nog een prijs gewonnen, waardoor de visual effects in België gedaan kunnen worden.


Met mijn Aga-Aga partners Alex Booy en Huibert Boon staan we op het punt om aan het sound design te beginnen. ik zal zelf optreden als supervising sound editor en re-recording mixer.


De Oekraïnse sound designer komt naar Nederland om de dialoogmontage te doen. De componisten komen bij ons in de studio hun muziek afmixen. De cameravrouw, coloriste en natuurlijk de regisseur komen ook naar Nederland. We zijn nog op zoek naar oplossingen voor hun verblijf. Suggesties zijn van harte welkom. Misschien ga jij wel op een lange vakantie en zoek je oppas voor je huis?

De subsidies van het Oekraïens filmfonds zijn bevroren, waardoor de crew voor een groot deel niet betaald is. Daarom is Rinkel Film gestart met een crowdfundingactie.37 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page