top of page
KarakterSound_Jaim+Lode_WWW15.jpeg

OVER KARAKTER SOUND

Achtergrond

Jaim is al sinds 1999 actief in de audiovisuele sector. Na een start in televisie, is hij sinds 2005 voor zichzelf begonnen. Na samenwerkingen met zijn broer Joel Sahuleka in het bedrijf Geluidsbroeders, gevolgd door de samenwerking met Bart van den Broek om Feverfilm op te richten, is hij sinds 2022 wederom eigen baas, met een nieuwe focus op lange filmproducties.

Jaim over zichzelf

Ik werk graag aan arthouse films en maatschappelijke of artistieke documentaires, maar een genrefilm of een komedie op zijn tijd zorgt voor een leuke afwisseling. Muzikale projecten hebben bij mij altijd een extra voorkeur vanwege mijn muzikale achtergrond. Ik vind het extra bijzonder om aan internationale co-producties te werken. Ik ga zelf op zoek naar interessante buitenlandse films en probeer om een verbinding te maken met Nederlandse producenten, zodat we de postproductie in Nederland kunnen uitvoeren.

Jaim in samenwerking

Zijn eigen netwerk omvat allerlei talentvolle freelancers die hij graag inzet om zoveel en zo goed mogelijk producties af te werken. Hierdoor heeft hij sinds de oprichting van Karakter Sound veel internationale co-producties kunnen helpen aan een geweldige afwerking in geluid.

In-house productie

Door de vele producties waar hij aan werkt, is sinds februari 2023 Siemen Versloot bij het team gekomen om de afspraken met producties helder te maken en tezorgen dat hij zich voornamelijk met zijn favoriete werk kan bezig houden; mixen.

bottom of page